Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2006

-Mια ράτσα υψηλότερης στάθμης, μια πιό σοφή για τα πράγματα του κόσμου ράτσα .....

«Δεν πιστεύω ότι ο σκύλος μέσα στο μαντρί έχει το τελικό δικαίωμα στο μαντρί, ακόμα κι αν ξάπλωνε εκεί για πολύ καιρό. Δεν παραδέχομαι τέτοιο δικαίωμα. Δεν παραδέχομαι, για παράδειγμα, ότι έγινε κάποια μεγάλη αδικία στους Ερυθρόδερμους Ινδιάνους της Αμερικής ή στους Αβορίγινες της Αυστραλίας. Δεν παραδέχομαι ότι μια αδικία έγινε σ’αυτούς τους ανθρώπους επειδή μια ισχυρότερη ράτσα, μια ράτσα υψηλότερης στάθμης, μια πιο σοφή για τα πράγματα του κόσμου ράτσα, για να το θέσω έτσι, ήρθε και πήρε τη θέση τους»
.
Ποιός άραγε είπε τα μεγάλα αυτά λόγια; Σίγουρα εκείνος ο αχρείος ο Χίτλερ!

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν τα είπε ο πατέρας της ειρήνης, ο Γουΐνστον Τσώρτσιλ, στην Επιτροπή Έρευνας Πηλ, το 1937, για να δικαιολογήσει την βίαιη καταστολή της πρώτης Παλαιστινιακής Ιντιφάντα [1936 – 1939] που ξέσπασε ενάντια στον εβραϊκό εποικισμό και θα ήταν αποτελεσματική αν δεν την εξουδετέρωνε η παρουσία και η έντονη ανάμειξη των 25.000 Βρετανών στρατιωτών (να σημειωθεί ότι αυτή η επιχείρηση καταστολής ήταν η μεγαλύτερη του είδους μέχρι την εκστρατεία στην Μαλαισία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - εκεί η αυτοκρατορία κτύπησε νέο ρεκόρ).

Τελικά είναι μεγάλος λαός αυτοί οι Άγγλοι. Μετά από κάθε απελευθερωτικό πόλεμο φτιάχνουν και επιτροπές για να διερευνήσουν ενδεχόμενες παραβάσεις των βασικών αρχών του ανθρωπισμού και των υγιών κανόνων του ευγενούς πολέμου. Κανένας δεν γλυτώνει. Όποιος ασυνείδητος έσφαζε με σκουριασμένη λόγχη τρώει πέντε μέρες στο μπαλαούρο και συνετίζεται. Ας σώζει ο Θεός την βασίλισσα τους!

buzz it!

7 σχόλια:

Ektwras είπε...

makroimereusi sthn queen

dodo είπε...

Ο σημερινός μάλλον δεν θα το έλεγε τόσο ωμά- γιατί τον περιμένουν στην γωνία δημοσιογράφοι γιά να τού θυμίσουν τί είναι "πολιτικώς ορθόν".
Η υποχώρησή του, όμως, μέχρι εκεί...
Μήπως, απλώς, οι πολιτικοί τους έγιναν λίγο πιό υποκριτές από άλλοτε;
Στο χθεσινό, εξακολουθώ να...συμπαρίσταμαι!

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

@dodos

Πάμε καλά, πολύ καλά. Σκέφτομαι να κλείσω ένα εισιτήριο round the world για αναγκαστική αποτοξίνωση. Θα κοιτάξω βέβαια μήπως και είναι πιό φθηνός ο βελονισμός και θα πράξω ανάλογα.

dodo είπε...

Ήσυχία βλέπω. Τίίίί γίνεται;

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

@dodos

Χαιρετισμούς από την ηλιόλουστη Γερμανία!!!

Aphrodite είπε...

Εχει αρχίσει η χαρμάνα, είναι φανερό...

Κράτα γερά αγόρι μου!

Μην αφήνεις τέτοιους τύπους να σ'εκνευρίζουν!!!

Γράψε τίποτε για τη θάλασσα, για τις μελισσούλες, για τ αλουλουδάκια, για τις μελισούλες και τα λουλουδάκια, γενικώς γράψε κάτι αναίμακτο γιατί σε βλέπω να καπνίζεις σα μπουρί σε λίγο!

(ωραιο πάντως!)

Με πολλη συμπαράσταση (λαέ!)
:)

dodo είπε...

Danke - viel Spass!