Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2007

-Ένας ειλικρινής άνθρωπος. Ένα αθώο θύμα των περιστάσεων.



Το δράμα της χώρας με δέκα μόνο λέξεις.

"Όμοια με όλες τις οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί στην περιοχή ..."
.

Ο δυστυχής υπουργός είναι απολύτως ειλικρινής. Και πιστεύει με όλη την δύναμη της πληγωμένης ψυχής του ότι αποτελεί στόχο και αθώο θύμα μιας άδικης και απρόκλητης επίθεσης. Διότι απλούστατα, όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες μας, έτσι και ο αστείος αυτός άνθρωπος, που από ένα γύρισμα της τύχης βρέθηκε να απολαμβάνει για μερικά φεγγάρια τους χυμώδεις καρπούς της εξουσίας, δεν διαθέτει τους κατάλληλους αντιληπτικούς μηχανισμούς που θα τον καθιστούσαν ικανό να κατανοήσει την έννοια του νόμου.

Εξ ου και δικαίως ισχυρίζεται ότι η δημοσιότητα που έχει λάβει το ζήτημα είναι κατευθυνόμενη. Εξ ου και ειλικρινώς θεωρεί ότι δεν έκανε τίποτε κακό. Τίποτε περισσότερο από ότι έχουν κάνει όλοι οι υπόλοιποι. Και ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραβιάζουν κατάφωρα την θεμελιώδη αρχή της ισότητας. Της ισότητας στην παρανομία. Εννοείται. Την αρχή πάνω στην οποία στηρίζεται τα τελευταία 50 χρόνια το θαυμαστό οικοδόμημα της ευδαίμονος ελληνικής μας κοινωνιας.

buzz it!

1 σχόλιο:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Μας παραμυθιασε όλους με αστήρικτες για πολιτικό πρόσωπο δικαιολογίες. Κάποτε οι αιρετοι πρέπει να μάθουν να σέβονται το σώμα των εκλεκτόρων τους.