Τετάρτη, Μαΐου 21, 2008

-Μεγαλώνει, μεγαλώνει ... ... γερά παιδιάααα!


Αναζητάτε πρακτικές συμβουλές για να αποκτήσετε και εσείς έναν ωραιότατο αυχένα βοός; Ή άλλως για να ξεπεράσει εμφανώς η διάμετρος του λαιμού σας αυτήν της, -προφανέστατα άνευ ιδιαιτέρας χρησιμότητος-, κεφαλής σας;

Μα είναι απίθανα απλό. Εμπλουτίστε την καθημερινή σας διατροφή με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες. Μπορείτε επί παραδείγματι να τρώτε 8 έως 10 κτυπητά αυγά την ημέρα.

(Για όσους δεν γνωρίζουν το κτυπητό αυγό είναι το προϊόν της βιαίας αναμίξεως ωμού κρόκου με ικανή ποσότητα ζαχάρεως, καταναλίσκεται δε επιτόπου τη συνοδεία γιγαντιαίας φέτας άρτου. Το λαχταριστό αυτό, άμα και θρεπτικότατο έδεσμα, απετέλεσε ξεχωριστή λιχουδιά για τα παιδιά που μεγάλωσαν στην διάρκεια των περασμένων σκοτεινών δεκαετιών, πριν δηλαδή κάνουν την σωτήρια εμφάνιση τους στα περίπτερα τα εμπλουτισμένα με αγνά ορυκτέλαια, πλην όμως νοστιμότατα και απολύτως ηλεγμένα από την βιομηχανία και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, συσκευασμένα σνάκς)

Εφαρμόστε τις συμβουλές μου και δεν θα χάσετε.

Εντός ελαχίστου διαστήματος θα αποκτήσετε τον υπερμεγέθη σβέρκο που επιθυμείτε και μαζί με αυτόν και ένα σωρό χαριτωμένα προσωνύμια προερχόμενα από ότι εκλεκτότερο απαντάται στο ζωϊκό βασίλειο, όπως άλμπατρος, δελφίνι, μπαρακούντα της πισίνας κ.λ.π.

Ταυτόχρονα θα αντιληφθείτε ότι οι πάντες θα αρχίσουν να εξυμνούν τα σπάνια ψυχικά σας χαρίσματα. Την ατσάλινη θέληση σας, την απέχθεια σας προς την ταπεινή ύλη και την πεζή καθημερινότητα, την ακλόνητη προσήλωση σας σε υψηλούς πνευματικούς στόχους. Την αγάπη σας για την ευγενή άμιλλα και την προσκόλληση σας στις αθάνατες και πανανθρώπινες αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, που γεννήθηκαν πριν από αιώνες σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Πλέον όλων αυτών και εάν αυτοβούλως το επιλέξετε, θα έχετε την σπάνια χαρά και την ξεχωριστή τιμή να υπηρετήσετε ως υπεράριθμος βαθμοφόρος τις τιμημένες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Θα απολαύσετε το εξαιρετικό προνόμιο να οικοδομηθείτε πνευματικά και να ολοκληρώσετε το κτίσιμο της προσωπικότητας σας σε ένα από τα πολλά υψηλού επιπέδου ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της γραικολίας.
Θα αυξήσετε τις πιθανότητες σας να δείτε ιδίοις όμασι το εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου, να ανταλλάξετε θερμή χειραψία με τον φίλαθλο πρωθυπουργό μας και να χαρίσετε ως πολύτιμο ενθύμιο ένα από τα πολλά παλιά μαγιό σας στην φιλότεχνο χειρουργό Νατάσα.

Αλλά πάνω από όλα θα αξιωθείτε τον θαυμασμό και την ειλικρινή εκτίμηση του πιο όμορφου, του πιο αγνού, του πιο γεμάτου με υψηλά ιδανικά, του πιο αισθαντικού, του πιο ανθρώπινου, με Α κεφαλαίο, λαού του κόσμου. Του λαού των ελλήνων. Που βαδίζει γεμάτος αυτοπεποίθηση και αίσθημα ηθικής υπεροχής στις λεωφόρους του κόσμου, οπλισμένος με το ασυναγώνιστο συγκριτικό πλεονέκτημα της παιδείας και του πολιτισμού (υπουργός εθνικής παιδείας έφα).

Όλα αυτά μόνο με 10 χτυπητά αυγά την ημέρα. Χωρίς χημικά πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά. Δεν αξίζει να δοκιμάσετε;

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: