Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2009

-Είναι ο ναρκισσισμός ασθένεια; Και εάν ναι, πόσο σοβαρή;





Αφού εξεπλήρωσε τον κύριο σκοπό της επισκέψεως του, που δεν ήταν άλλος από την συνάντηση και την ανταλλαγή χρήσιμων (fruitful που λένε και οι αγγλοσάξωνες) απόψεων με τον Γερουσιαστή Απόστολο, ο σεβάσμιος πρόεδρος της Χιλής διέθεσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να ολοκληρώσει την επίσκεψη του στην χώρα μας.

Εν προκειμένω εποίησε την ανάγκη φιλοτιμία και, αφού δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς χωρίς να γίνει αγενής και να σχολιασθεί δυσμενώς, συναντήθηκε τυπικά και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Καρδιτσιώτη Πρόεδρο της Βουλής, τον ειδικό στην διαχείριση παντοειδών κρίσεων Πρωθυπουργό, καθώς και με άλλους παρακεντέδες της πολιτικής μας σκηνής.


Τζίτζι γούι λαβ γιου! Ιτ δεμ ολ!
Ζήτα το υφυπουργείο ξύλινων κατασκευών τώρα!
Η ανανέωση δεν μπορεί να περιμένει!






*******************************************************************

Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολυάριθμων αναγνωστών μας παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου του γραφείου του νέου ειδώλου δεκάδων χιλιάδων Θεσσαλονικέων.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας παραβρέθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στους Δελφούς, συνοδεύοντας, ως αντιπρόεδρος της ομάδας φιλίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τη Χιλή, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Χιλής, Francisco Encina Moriamez, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

« Εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο, συνόδευσα τον κ. Moriamez στους Δελφούς, προκειμένου να επισκεφθεί μία από τις αρχαιότερες κοιτίδες πολιτισμού της χώρας μας. Ο ελληνικός πολιτισμός, όπως με πληροφόρησε ο κ. Moriamez, είναι διαδεδομένος στη Δημοκρατία της Χιλής και αποτελεί ένα πολύ καλό πρεσβευτή για την εικόνα της Ελλάδας, στη μακρινή αυτή χώρα της Λατινικής Αμερικής. Η επίσκεψη του Χιλιανού Προέδρου είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει την αφετηρία για περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα Κοινοβούλια των δύο χωρών» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Χιλής ολοκληρώθηκε (!!!!!!!!!) με συναντήσεις που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου

Κώστας Μπέφας

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977070071

2310540440

Για τα Δελτίου Τύπου και για όλες τις δράσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.tzitzikostas.gr


buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: