Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

-Σςςςςςς, ... ... ο Αγγέλου προβληματίζεται. Αντ΄ αυτού.


Πλήρη ενημέρωση για το «τι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» επιζητεί ο πρωθυπουργός. Και αυτή την ενημέρωση γύρω από την όλη υπόθεση Βλαστού και τη λειτουργία ενός «παρακράτους του εγκλήματος» ελπίζει να την έχει από τον υπερ-υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο.

Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι και επισήμως δεν γίνεται αναφορά σε κανένα θέμα. Ωστόσο οι αποκαλύψεις για την έκταση της διαφθοράς σε πολύ ανησυχητικό σημείο πλέον, φαίνεται να προβληματίζουν το πρωθυπουργικό επιτελείο, ... ...

(από το site της Ελευθεροτυπίας σήμερα)


Δόξα τω Θεώ! Τουλάχιστον άρχισαν να προβληματίζονται. Ασφαλώς δεν ανησυχούν ακόμη αλλά προβληματίζονται. Ή φαίνεται ότι προβληματίζονται. Όπως και να΄ναι όμως μιλάμε για σημαντική, πολύ σημαντική πρόοδο.

Βέβαια μην περιμένετε σπουδαία πράγματα. Το επιτελείο Του προβληματίζεται, όχι Αυτός. Ας πούμε ο Αγγέλου με τον Ανδριανό. Ο Μεγάλος Τιμονιέρης δεν ενεργεί ποτέ υπό πίεση. Είναι και καλακαίρι ...

buzz it!

1 σχόλιο:

Elias είπε...

Πού 'σαι, ρε Έρμιππε; Ήρθα να σου δώσω νωπή λαϊκή εντολή να ξαναγράψεις. Πεθύμησα κι εκείνα τα παλιά σου post για το Όρος, τους Γερμανούς κ.λπ.